keskiviikko 2. toukokuuta 2012

now i am under

MOI! Pikainen päivitys ennen ko lähen lenkille ja illalla oopperaan kattoo Zauberflöte perus german department-jengil.
Viime perjantaina oli languages ball-tanssiaiset ja oli iha superjännää! Viihdyke oli alkuillasta iha järkyttävää (kaikella rakkaudella te amatööri burleskitanssijat), mut seura (german department + liucija + roisin etc) maanmainiota, kuten aina. Ceilidh pisti tietenki janottaa, joten muutama drinkki tuli myös otettua. Mut tanssittiin the night away ja aamulla sen kyl tunsi jalois. Lauantaina erinomainen darrapäivä hyvällä ruualla, muutamalla loiventavalla ja AIVAN HUIKEELLA LEFFALLA! Käytii katto Avengers Assemble, joka oli yks parhiasta superhero leffoista pitkää aikaa. Viihdearvo kymppiplus.
Tais olla sunnuntai ko vietettiin yhen mun bulgarialaisen kamun syndejä. Syötiin isolla porukalla ja loppuillasta istuttii ringissä kitaraa soittaen ja laulaen ko pahimmatki hipit. Paljon vanhoja ja uusia kamuja, kivaa ja tosi opiskelijamaista jossain määrin.
Kuten jokaikinen suomalainen tietää, vappu tuli ja meni. Britit ei sen enempää perusta vapun juhlinnasta, saati salli työn raskaan raatajille vapaata kyseisenä päivänä, mutta onneksi fellow skandinaavit tuli hätiin. Aamuysiltä alotettiin puistossa shamppanjapiknikillä ja päivän luentojen jälkee oli rannalla beach party. Oli kylmä, mut koska jengiä oli niin paljo ni kokonnuttii yhtee ko yks iso pingviiniparvi (sanotaanko pingviineistä parvi niinku muista linnuista, tekis mieli sanoo lauma?). Ilta jatku rannalta keskustaan Cocoon, mutta koska vietin vaappua muutamaa lonkeroa lukuunottamatta selvin, olin ajoissa kotona ja aamuysiltä enemmän tai vähemmän reippaana luennolla.

Pistän muutaman kuvan edelliseltä viikonlopulta, pitää yrittää saada enemmän kuvii koha ihmiset jaksaa siirtää niitä koneelle. Tällä viikolla siis suunnitelmissa tämän illan ooppera, huomenna David Lynch-teemailta cineclubin kans, perjantaina Eurosoc-pubhommia kait, lauantaina teatterijengil hengailuu ja sunnuntaina skotti-ilta tyttöjen kaa. Huhhuh, melkee tuntuu ettei oo aikaa opiskella. Kummaa.

Torcher parade, Euroopan suurin opiskelija-torcher-jotai-paraati lauantaina.
 Haha, munki piti alunperin olla mukana täs mut ainaki kävin kattoo kaikki kamut!

 Ehkä söpöin kuva koko tanssiaisista! And Jérémie, what a gentleman!
 Pienissä häissä aamuysiltä.
Omnom picnic edition.

 Beach party.

Love, Sonja


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti