sunnuntai 27. toukokuuta 2012

through thick and thin

Heei! Tiiän et oon ollu vähä M.I.A muutaman viikon, mutta siihen on hyvä syy; loppukokeet. Plus vatsaflunssa. Plus kuume. Hehe.
Kokeet alko siis hyvin ko 6 tuntia ennen ensimmäistä löysin itteni vessan lattialta melkee tajuttomana hikoilemassa ja oksentamassa. Fun. No, kaikkiin kokeisiin oli pakko kuitenki mennä, koska uusinnat on syksyllä ja sillon suunnitelmissa on olla Japanissa. Paitsi etten pääse Japaniin, jos en mee kokeisiin. Eli siis pakkopakkopakko. Menin ja selvisin hengissä, en ees oksentanu kenenkää päälle. Victory!
Jälkitautina iski kuume ja yskä ja silleen, mut se oli suhteellisen mukavaa edelliseen verrattuna. Torstaina oli psykan koe ja sen jälkeen vapaus! Kesäkuussa on vielä saksa, mut koska oon nykyään niin mestari sen kanssa ni siihen ei tarvi ko kertailla vähä. Nyt on siis eessä, ja osa jo takana, viikko hauskuutta!

Skotlantiin tuli kesä. For real. Palaneet olkapäät ja selkä täynnä pisamia todisteena. Pistän tähä kuvii mitä ollaan hommailtu, koska yksityiskohat voi olla vähä pitkästyttäviä. Viikon piknik-saldo: 2, leffa-saldo: 3 ja ruoka-saldo: perfection.

Tuun 8.6 Suomeen kaikkia moikkailee! Kesä on täynnä työtä ja 23.8 näillä näkymin suuntaan sit Japaniin. APUAAA! Onneks katon just Mulania et saan vähä vinkkei kaikkii kulttuurihommiin.. opettelen täs samal laulaa esi-isille oikeella tavalla et mua siunataa hyvällä avioliitol. Everything's gonna be alright.

En voi uskoo, et kahen viikon päästä lähen Aberdeenistä, enkä tuu takas yli vuoteen. Eeeei, haluan lisää aikaa. Tää vuosi on ollu nii uskomattoman mahtava, et pahoittelen jos ekat kaks viikkoo Suomes nyyhkytän nurkassa. Tiiän et tuun tänne takas, mut niiiiin moni kaveri lähtee kotii&ympäri maailmaa ennen sitä, et ei mikää tulee olee samaa enää. Mut niin kait se on aina. Ei silti oo kivaa. Hmm, viimeset kaks viikkoa yritän nähä kaikki kamut ja pitää niin paljo hauskaa et on fyysinen mahdottomuus itkee ainakaa vuoteen!
Tää masistelu saa mut mietteliääks, eli nyt kuviin.

 Seaton Park  AKA "the hoodz".
 Sun screen, where were thou?
 Meri! Meri on tullut takaisin!
 Tanning saloon.
 Happy feet.
 LET GO TO THE BEAC - EACH, LET'S GO GET AWAY!
 Sure-I-can-see-straight fun @Siberia Vodka Bar. Piti sitä juhlii Ruotsin viisuvoittoo.
 Bday piknik! Liucija's big two-o! Mentii Union Terrace Gardenille shamppanjalle ja mansikoille. Ah, nam.
 Tulevaisuus. I'm screwed.

Love, Sonja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti