maanantai 26. joulukuuta 2011

the land of joy and joyness

Ho ho ho!
Oon ollu Oulussa nyt reilun viikon. Loma on herkkua! Kotona on huippua olla, kavereita on parasta nähä ja Oulu näyttää yllättävän nätiltä pienen tauon jälkee. Mut eiköhän mun pää selkiä semi-nopeesti tästä hulluudesta, on nimittäin aikamoinen mielen illuusio ko Oulu tuntuu söpöltä. On ollu myös hassua huomata kuin takaraivossa on semmone pieni, mutta jatkuva kaipaus Skotlantiin takasi.
Rakastan joulua, ehdottomasti paras aika vuodesta, ja ei joulu tunnu miltään missään muualla ko kotona. Perinteisesti Åmanin joulukuusi on ruma, mutta ruoka, juoma ja seura moitteetonta.
Viikon aikana oon myös kerenny nähä ihmisiä, joiden takia tää Oulu ehkä tuntuu niin upealta nyt. Eli kiitos kivoista illoista eliitti-tytöille, lettutytöille ja santa parkin tonttutytöille. Toinen viikko aikaa seikkailla, hauskaa pitäs tulla ottaen huomioon että pakkailen tässä just siidereitä joulupukin kassiin (kierrätys on ystävä). Tapsaa tanssiin!

Kuvat puhuu enemmän ehkä tästä viikosta ko mä maltan just tällä hetkellä.


 Tytöt + tonneittain ruokaa + Disneyn klassikot = lukiovuosien joka torstai?

 Uljana opetti meille miten ranskattaret käyttää kanafileita. Very chic indeed.

 SANTA PARK! SNOW GLOBE! ME HAPPY!

 Ylpeä. Ihan ite tein.

 Löysin hatun ja oli kivaa.

 Elina löysi hatun, muttei nauttinut.

 Fierce coffee break.

 Retarded coffee break.

 "See me on judgement day"
Ja kaikki tää hauskuus vaan jatkuu! Kerron huimia tarinoita ja lisään hurjia kuvia viimestään koha pääsen takas Hillheadin lämpöö. Nyt janottaa.

Love, Sonja


ps. Suurtakin suuremmat synttäriterkut Tialle ja Helenalle! Our very own Baby Jesuses (tietääkö kukaan mikä on jeesuksen monikko?).

1 kommentti:

  1. jee kiitos !!
    uskoisin et jesuses ois ihan ookoo:D
    t. hamtaro

    VastaaPoista