maanantai 31. lokakuuta 2011

you know it's thriller, thriller night

HAPPY HALLOWEEN! Tänäänhän se virallisesti on. Oon aina ollu katkera kun Suomessa ei juhlita kunnolla Halloweenia. Joojoo mikälie pyhäinpäivä mut oon aina halunnu kunnon trick or treat- ja costume party-meinigillä juhlia. Täällä mahdollisuus vihdoin tarjoutui.
Lauantaina siis kierrettiin keskustaa Sallan kanssa pukujen etsinnässä ja lopputulos oli yllättävän hyvä. Marsupilami musta ehkä eniten tuli mieleen, mut jotkut sentää tunnisti leopardiksi. Plus todistin elämäni ensimmäisen flash mobin! Yhellä ostarilla oli zombie flash mob Thrillerin tahtiin. Vaikkei toteutus ollu ihan moitteeton, niin ihan idean tasolla rakastan flash mobeja jo niin paljo, et olin ihan innoissaan!
Illalla olli superviihdyttävää kiertää kaupungilla, ku joka puolella kaikki oli pukeutunu ihan älyttömän hienosti. Musta on hirmukiva ko ihmiset tääll' näkee näin paljon vaivaa. Harmi et saatiin vasta tänään tietää, et yhellä klubilla mikä jätettii välistä, koska ollaan oltu siellä jo, jaettiin ilmaseks karkkia koko ilta. Saa läskin kyyneliin! Ilta veny pitkäksi, mutta oli paras Halloween tähän mennessä. Löyty uusia kamuja, kuten Rambo, Umppalumppa ja kanadalaiseksi pukeutunu kanadalainen, joka väitti et joulupukki on Kanadasta kotosin? WTF?

Viikonloppua lukuunottamatta viime viikko oli aika uuvuttava. Mulla on ollu vähän flunssa, eikä lauantain seikkailut todellakaan auttanu asiaa. Koulussa on ollu jotenki todella hankala pysyä hereillä lähiaikoina, mut onneks mun kuukauden budjetista on varattu noin 60% käytettäväks kampuksen kahviloissa. Muilla kursseilla aika perushommia, mut psykologian kurssilla oli perjantaina ensimmäinen väittely. Kurssiin kuuluu siis kolme väittelyä, ja nää väittelyt edustaa kolmasosaa arvosanasta.
Perjantaiaamuna heräsin onneks vaan reilun tunnin myöhässä!=) Missasin sentään vaan ekan luennon, väittelyyn kerkesin. Meidän joukkue oli tosi mukava ja mua vähän pelotti, kun meidän kokoontumiset meni yleensä vähä yleisen hengailun puolelle, mut selvis et meidän tiimihenki oli ehkä suurin vahvuus. Voitettiin aika kirkkaasti ja oli niin onnistunu olo kun pystyy ihan pokerinaamalla puhumaan neuronien uusiutumisesta tms englanniksi ja vielä korjaamaa muide lausuntoja aiheesta! As Mr. Sheen would say - WINNING!

Huomasin just, että mun pyykit on viiden minuutin päästä pestynä ja ne pitää mennä hakemaan. Hihi, no tässä ehkä oliki suurimmat kuulumiset. Tällä viikolla on suunnitelmissa alkaa kirjottaan kurssiesseitä, joiden pitää olla muutaman viikon päästä valmiit. Marraskuun ruokavalio saattaa olla iha mielenkiintonen, huomasin aika hiljattain, että mullahan ei oo rahaa =) Mut oon ymmärtäny et pussinuudelit on opiskelijan aterian kulmakivi, miksi siis lisätä siihen ees mitään muuta. Mun teatteriurani etenee muuten ihan loistavasti! Keskiviikot on viikon kohokohtia, koska porukka saksan teatteriryhmässä on ihan mahtavaa ja joka kerta on ihan uskomattoman hauskaa yhes.
Mulla on tehny ihan hirmusti mieli leipoo lähiakoina, mut koska yksin kokonaisen kakun syöminen ois vähän sad and lonely, ajattelin leipoo meidän teatterireeneihin. Pitäisköhän ne mua ihan creepynä viiskytluvun vaimona? Katotaa.

Meillä on kahen viikon päästä viikon loma koulusta, ns "reading week". Oon tässä miettiny, että missä lähtis käymään kun ei kerta koulua oo (lukeminenhan ei oo vaihtoehto). Viikon päästä yritän päästä Glasgowhun Tiaa moikkaa, joten oiskohan Skotlannin ylämaat mitään sit muutaman viikon päästä?

Nyt juoksen pyykkituvalle. Kirjotan pian taas uuestaa, jotain jäi tästä ehkä puuttumaan. Hei ja kuunnelkaa Coldplayn uutta levyä, aivan uskomattoman hyvä!

Love, Sonja


PS. Kävin juoksemassa rannassa yks päivä ja yritin bongailla delfiinejä. Huono idea, koko loppupäivän soi päässä http://www.youtube.com/watch?v=kQpaT9rhiog :ASD

3 kommenttia:

 1. mustekaloista katalin
  määränpäät pahat on dexterin...........

  VastaaPoista
 2. :ASD kun kaikki menee huonosti, sinä autat varmasti!

  VastaaPoista
 3. nauran ihan täysillä :DDDDDDd HAHAHAHAHAH ITS A GIRAFFE

  VastaaPoista