lauantai 21. huhtikuuta 2012

BIG BLUE (AKA ALL AT SEA)

Helloo!
En oo kirjottanu taas varmaan ikuisuuksiin, joten on päivityksen aika. Maanantaina alko koulu taas, kolmen viikon spring breakin jälkeen. Loma oli ihan mahtava, eka viikko meni piknikeillä istuen ja hengaillen. Toisen viikon yritin kirjottaa esseetä, mutta tuli tehtyä kaikkea muuta ko sitä mitä piti. Käytiin tyttöjen kanssa kattoo leffoja (Mirror mirror ja Street dance 2 ainaki, molemmat häpeätahroja elokuvan historiassa) ja kreisibailattiin Exossa!
Lauantaiaamuna, vihdoin, otin lennon Pariisiin ja sieltä junan Brysseliin! Mentiin Tian ja Marjon kanssa moikkailemaan kamuja ja fiilistelemään viime vuotta Belgiaan. Oli maailman huiseinta käydä kaikissa parhaissa kahviloissa ja tietty Latskussa, jossa vietettiin noin 80% meidän ajasta viime vuonna, sekä viime viikolla. Brysselistä jatkoin yksin Rotterdamiin. Olin unohtanu kuinka paljon rakastan Hollantia! Astuin junasta ulos ja meinas tulla itku ko tajusin, kuinka kodille ilma Rotterdamissa haisee. Näin kamut, kävin Rotterdamin kotona ja kattelin kaikki suosikkimestat läpi. Oli sanoinkuvailemattoman huippua, outoa ja samalla haikeeta käydä Rotterdamissa ja lähteminen oli yllätävän hankalaa. Hollantirakkaudesta huolimatta otin junan Antwerpeniin, jossa vietettiin viimeset kaks yötä. Käytiin shoppaileen ja istuttiin kassa nelosessa illat. Koko lomasta on hankala selittää olematta kuolettavan ikävystyttävä, joten pistän kuvia alle korvaamaan sanat.
Paluu todellisuuteen-viikko on sujunu yllättävän hyvin. Sain vihdoin kaikki paperit Japaniin lähetettyä, noin sata kertaa paremman arvosanan mun politiikan esseestä ko omasta mielestä ansaitsin ja näin kaikki kamut, joita olin ikävöiny enemmän ko tajusin (Aberdeen oli aika kuollu lomalla ko kaikki meni kotii kolmeks viikoks.. kaikki paitsi minä ja mun kämppikset). Vietettiin torstaina täydelline tyttöjenilta juoden lakkalikööriä ja nauraen ittemme kipeiks tyttöjen kanssa ja aikasemmin viikolla kävin ostaan liput tanssiasiin. Languages ball on ens viikon perjantaina, ootan innolla vihdoin kunnollisya fancyfancy-juhlaa. Ennen ko aletaan ihan hienoiksi, istuttiin eilen iltaa vakiopubissa vakioporukalla (eurosoc-porukka ja kaikki tutut mukana).

Normihommailun lisäks täällä ei oo tapahtunu mitää erikoista. Vaikka iski pieni kaipuu takasi Hollantiin, tajusin takasitullessa, että oon yllättävän onnellinen Aberdeenissa. Mulla on täällä kunnollinen elämä, hassua. Ja tietty kaheksan viikon päästä pitää lähtä Suomeen ja kaikki hajoaa taas käsiin. Hehe, loppu hyvin kaikki hyvin?

AINIIN! Ilmottauduin puolimaratooniin toukokuun lopulla! Huhhuh, saa onnitella jos selviän hengissä. Nyt kuviin.

The perfect foodgasm breakfast.
 Kolmea erilaista suklaalevitettä aamupala croisanteille ja leiville. En valittanu.
 Hevisaurus gone international.
 Matkaseura; perfection!
 Operaation vohveli päivässä.
 Operation failed. But thank god we still got our beauty.
Cherguevara @ Coffeenation.
 Juon nykyään niin paljo kahvia, et musta tuntuu et kolmas osa mun budjetista menee kahviin. Toinen kolmas olueen ja viimenen elokuviin. I like life.
 Kwak! The best thing about Belgium? Umm, let me think while I enjoy my superb beer.
 Perustettiin Uusi-Rooma, Roma Nuevo, Niuwe Roma etc.
 Clouds are hanging so low you might get lost in them. I must be in Rotterdam!
 Kotikatu!
 Sydän. Koti ja Tytin leipoma korvapuusti!
Haha, onneks tytöt piristi mut takas Aberdeen fiiliksiin!

































Love, Sonja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti