lauantai 31. maaliskuuta 2012

no more sailors and no more soldiers

Heyheyhey! SPRING BREAAAK! Musta tuntuu et pitäs lähtä Tijuanaa tai jonnekki muualle, missä lääkkeet on laittomia ja naiset alasti. Hehe.
Leffailta, koska Clémentine ei oo koskaan nähny lotr-trilogiaa (kill me now) , alkaa viiden minuutin päästä, mut tässä pikkukertaus ja tuhat kuvaa!
Meidän ensi-ilta ja kaikki muutki illat drama-porukan kanssa on ohi! Näytelmät suju hyvin, kaikki oli jonku 854 kertaa parempia lavalla ko reeneis. Niin kait se on. Esitysten jälkeen tie vei pubiin vähä liianki usein ja jo toinen näytös vedettiin mun ja ainaki ohjaajien osalta aika darras. Mut ottaen huomioon et mun roolihahmo oli vanha ja elämäänkyllästyny baariruusunen, koen olleeni aina uskottovampi. Loppubileet oli sit viikonloppuna; ruokaa ja juomaa AIVAN LIIKAA. Mut koska meidän porukka on niin hupaisa ja rakastettava, tilanteesta selvittiin. Nyt on outo tyhjyys ilman jatkuvia reenejä. Hehe, loman jälkeen sovittiin et kerran viikossa on pubi-ilta, sitä se teatteri suurimmaksi osaksi kuitenki on.
Teatterihommien lisäksi oon hengaillu ja käyny ulkona tyttöjen kanssa. Syöny ihan liikaa. Kirjottanu esseen kaiken tän keskellä. Juhlinu muutamia läksiäisiä. Yhyy, Susanna lähti Costa Ricaan. Mut Sössön tapaan vielä ennen ko se palaa Suomeen, yliopiston saksan osaston harjottelija Katharina, johon kiinnyin liikaa niinku ilmeisesti kaikkiin saksalaisiin, lähti kotiin pysyvästi. Itku ja surku! Juhlittiin ainaki kunnolla, aamulla heräsin vieressä viltti, jonka oletan Katharinan antaneen mulle aamu viideltä siltä varalta et jos ikävä iskee ni voin kietoutua siihen! Haha, pakko päästä Saksaan ens kesänä.
Mitäs muuta. Loman alkaessa perjantaina oli pub quiz-ilta, johon ei tullu ketään muita ko meidän perusporukka, joten päätettiin pitää syödään&juodaan teemailta. Nämä kaks näyttäis olevan hallitsevia teemoja mun elämässä muutenki, joten ilta suju luonnollisesti hyvin. Tällä viikolla, jollon lämpötila on ollu se +20 joka päivä, ollaan shoppailtu, käyty italialaisessa, shoppailtu lisää, käyty ainaki kolmella piknikillä ja katottu paljon leffoja. Käytiin kattoo Hunger Games myös, huhhuh se oli jännitystä se.

Nyt pitää mennä kattoo leffaa. Ens viikko vielä lomailuu Aberdeenissa, luvassa on maaseutumatkailua, vanha tuttu "seitinohut ranskalaistyyppinen päiväkänni" varmaan kans ja yllättävästi myös esseen kirjotusta. Sitte kotiin Hollantii ja Brysselii, aaah en malta oottaa!

Tässä muutama kuva, suurimmasta osasta kunnia menee Clémentinelle.


 We are too cool for Hollywood..
 and that's why we get drunk?
 Viiden ruokalajin illallinen tyttöjen kaa. Omnom.
 Omnom. Edustin alkuruuissa.
 Omnom. Liettua.
 Omnom. Ranska.
 Omnom. Hollanti.
 Hihi campus. Täällä on lämmin.
Coffee and the campus green. Parasta opiskelussa.
 Käytii piknikillä tyttöjen kaa!
 Haha, the new bride of Chuckie? At least my girls are looking good!
 Omnom part 8735?
 HAPPY HUNGER GAMES! Oli aika nälkäpelit, olin iha jäätävässä darrassa ja ostin jonku tuhat kiloa ruokaa tonne. Made me happy.
 Liucija, as cute as ever!
 Omnom coffee edition.
 Fiftarikemut @Exodus.
Oh, hey lollipop!Love, Sonja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti