tiistai 13. maaliskuuta 2012

konichiwa bitches part 2

Hehee! En oo päivitelly tänne mitään muutamaan viikkoon, koska oon ollu vähän all over the place lähiaikoina. Tälläki hetkellä oon pienessä kiireessä, mutta tässä kooste parista edellisestä viikosta muutamalla lauseella ja numero-, muttei aika-, järjestyksessä.

1. Beach party ranskaporukan kanssa. Ideana mennä biitsille, viini- ja juustopiknik ja tuhansia kynttilöitä. Todellisuus; könytään pikkuhiprakassa luvatta golfkentän, ihmisten pihojen ja tosi piikikkäitten puskien läpi kotiin. Mut biitsi oli ihan mahtava ja viini hyvää! Kotimatka kruunas, ainaki siitä sai revittyä hyvin huumoria kaikessa surkuhupaisuudessaan.
2. Pub quiz, intersoc party ja muut pubissa istumiset. Huomaan muuttuvani aina vaan enemmän britiksi, ko istutaan porukalla vakiopubissa vähintään jokatoinen ilta. Mut hei, at least we're having fun!
3. Pub crawl eurosoc porukan kanssa. Haha tää ansaitsee erityismaininnan, koska nauran vieläki ääneen koko illalle. 8-10 eri paikkaa, juomaa sen mukasesti, huippua porukkaa humalassa, ite vähiten humalassa ja eniten muistavana. Ko kattoo ko muut loppuillasta tanssii flo ridan tahtii ja tajuaa, et oon ainut joka tulee muistaa tän kunnolla, voi sanoo et time (and money) well spent.
4. SRA (student resident assistants) kokous meidän lievästi epämiellyttävien naapureiden kanssa. Asiat saatiin ehkä selväks, mut nyt saa pelätä et joku sytyttää meidän ovet palaan keskellä yötä. Hillhead, home sweet home.
5. Tuhansien tuntien teatterireenit. Kahteen viikkoon on mahtunu ehkä kaks päivää ilman reenausta ja sekopäistä lippuen myyntiä ja mainostusta campuksella. Tää on oikeestaan vaa hyvä juttu, koska meillä on niin superhuisia reenatessaki. Muutaman kerran oon kyl menettäny hermot, mutten kamuja vielä sentää. Tänään ensi-ilta, aivan liian absurdi ajatus.

Varmaan jotai tästä puuttuu, mutta ehkä muistan ne paremmalla ajalla.

News: muutan syyskuussa Japaniin! Mitää, sain paikan vaihto-ohjelmassa. Akita calling siis. Oon vielä ihan liian hämmentyny ja innoissaa pystyäkseni kertomaa mitää yksityiskohtia, mut voitte siis alkaa varaa lentolippuja silti. Vaikka huomaan, että oon yllättävän kiintyny Aberdeeniin, vuosi Japanissa kuulostaa niin uskomattomalta et apua. Okei, tää pävitys menee koko ajan vaa sekavammaksi, joten mun on parempi mennä. Lähen meikkaa muita ja liimailee itteeni väliaikasia tatuointeja, gotta love that theatre! Ainii, käytiin sunnuntaina kattoo yliopiston toisen teatteriporukan tulkinta Les Misistä. Mulla oli omat epäilykseni tästä, mut se osottautu tosi hyvin toteutetuksi. Ja näyttelijät oli prima-luokkaa.

Jep, yrittäkää ottaa tästä jotain selvää, ite en pysty.

 Grolsch! Onnellisena juotiin holskiolutta Lisan kanssa Blue Lampissa. Ahh, kodin tuntu.
 Lidlissä on skandi-viikot! Kodin tuntu jälleen kerran, onpa kotoisaa nyt joka puolella. Me happy.
 Tadaa! Be there.


Love, Sonja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti