tiistai 24. tammikuuta 2012

i'm going nowhere fast

Huomentaa. Oke, kello on 14.48 mut heräsin aika vasta. Mulla on ollu perjantaista asti lomaa vaan niin alkaa kellonajat ja päivät menee aika sekasi, luulen et tänään on tiistai? Viikonloppu meni aika masiksissa. Perjantain psykologian ja historian tentit varmisti sen, että vaihtoon en oo pääsemässä ens vuodeks. Oon siis yrittäny suunnittella kaikkee muuta kivaa, mut ei mikää ois kivempää ko Aasia! Buhuu, Aasia on parasta. No, ainaki tiiän nyt et ens vuonna luen enemmä kokeisiin.
Oon myös yrittäny seurata trendejä lähiakoina. Tarkoittaen siis, et ostin Stieg Larsonin Millenium-sarjan ekan kirjan palkinnoksi itelle ko feilasin kokeet ja oon myös yrittäny seurata presidentin vaaleja Suomes. Ehkä aiemmissa vaaleissa on ollu niin nuori, et on vaa muutaman kaverin kaa intoillu jotai politiikkajuttuja ko muita ei oo kiinnostanu, mut nyt tuntuu että vaalit on joka puolella. On iha mahtavaa nähä kuinka moni ihminen on kiinnostunu politiikasta..... mut samalla mulla palaa vähän kiinni. Loppujen lopuks presidentin valtuudet on hyvin rajoitetut, mikä ei tee hänestä sen mitättömämpää kansan keskuudessa, mutta jos on asiasta todella ollaan näin kiinnostuneita niin toivoen samalla mallilla jatketaan vaalien jälkeenki. Ei sellasta "kyllä minäki olin poliittisesti aktiivinen sillon 2012 vaaleissa"-tyylistä muistelua, jota voi suoraan verrata muihin hienoihin tapahtumiin kuten jääkiekon MM-95. Sehän ei vissiin keltään unohu, vai? Presidentti on ennen kaikkea edustushahmo ja äänetki jakautuu monien osalta ehdokkaiden arvojen mukaa, toivoen ne arvot esiintyy ees jossai määrin omassa elämässä riippumatta siitä, kuka tuleva presidentti on. Huhhuh, nyt lopetan avautumisen. On huippua, et ihmiset käy uurnilla, ihan sama onko se Saulin vai Pekan puolesta!

Opiskelijan elämä ei oo kullassa pyörimistä, niin olin todella ylpeä eilen itsestäni ko käytii kaupungilla pyörimässä enkä ostanu yhtää mitää! Paitsi grande chailatten Star Bucksista ja lounaan Giraffesta. Omnomnom. Illalla olin kokeeseen lukuapuna ja sit katottii viel leffaa. Mun piti lähtä lenkille ko herään, mut näyttää siltä et tänään ei säästy sateelta jos ulos lähtee.
Sen erikoisempia uutisia mulla ei varmaan oo. Koulu alkaa ens maanantaina ilmeisesti, käyn vaihtelee kursseja huomenna ni tulee keväästä vielä kivempi, teatterireenit alkaa muuttuu vähä haastavimmiks ko pitäs pikkuhiljaa osata sujuvasti vuorosanoja ja mua on houkuteltu mukaan huhtikuiselle Brysselin reissulle. Se kyl kuulostaa aika vastustamattomalta! Yritän lähtä tänä lauantaina Edinburghii seikkaileen ja käydä samalla iteki äänestään, ekalle kierrokselle ko en päässy mukaa kokeiden takia.
Musta ois hirveen kiva jos joku tulis käymää täällä mun luona keväällä! Ostettiin bambu, sen nimi on James.
Tulee nälkä ko kattoo tätä.Love, Sonja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti